Arkisto

Vanhat Porin Yrittäjänaisten sivut


Pori-kiertoajelu 14.05.2013
Kuva Helena Niittumäki Teksti Pia Hyppönen
merimesta

Runsaslukuinen joukko yrittäjänaisia lähti Kerttujen Hilkka Koivusen opastamalle Pori-kiertoajelulle. Aika kului kuin siivillä, kun Hilkka kertoi mieleenpainuvasti Porin historiasta ja merkkihenkilöistä. Keskustasta matkamme jatkui kohti Meri-Poria, jossa Reposaaren kirkon edustalla saimme taas tietopaketin saaren historiasta. Illan lopuksi nautimme herkullisen illallisen ravintola Merimestassa.


Kertut Vanhalla hautausmaalla 17.04.2013
Kuva ja teksti Eira alamäki
hautausmaa
Hyvin tuulisena kevätpäivänä iloinen ja energinen Kerttu-joukko oli kokoontunut Porin vesitornin juurelle. Hilkka Koivunen kertoi meille asiantuntevasti Porin vanhan hautausmaan sekä osaksi Porin historiaa. Hilkan opastuksella teimme kierroksen Vanhalle hautausmaalle.Siellä on hyvin vanhoja, mielenkiintoisia hautamuistomerkkejä ,joista Hilkka tiesi kertoa. Aluetta on viime vuosina kunnostettu tyylikkäästi,siellä on jopa tuhansia uurnapaikkoja. Koska Vanha hautausmaa on varsin lähellä kaupungin keskustaa,sinne on mukava tehdä kävelymatkoja. Varsinkin kesällä se on kaunis ja rauhallinen puistomainen alue.

Kierroksen jälkeen oli Hanna Maja kutsunut meidät kahville. Muistelimme hyvää ystäväämme Taina Lujalaa.

 


Jäsenvierailu Galleria Angelossa 9.4.2013
Kuva ja teksti Taru Maanavilja
angelo
Yrittäjänaisten huhtikuinen yritysvierailu suuntautui kauniiseen ja valoisaan Galleria Angeloon. Illan emäntänä toimi galleristi Sirpa Koskinen. Tilaisuudessa tutustuttiin taiteeseen hyvin kokonaisvaltaisesti, sillä teosten lisäksi tarjolla oli myös upeaa Vinos De Arte Grianza-taideviiniä.

Tällä kertaa upean elämyksen meille tarjosi taitelija Olli Joki, jonka käsialaa oli myös taideviinin etiketti. Olli Joen ”Katse Tulevaisuuteen” öljymaalaukset hurmasivat yleisönsä. Teokset olivat kuin meille yrittäjänaisille maalattuja. ”Elämä on seikkailu”, ”Yhteinen retki” ja minun lempi teokseni ”Siivet kantaa”. Yrittäjänaisten iloinen joukko hiljeni taiteen edessä, mutta vain hetkesi.

Galleria Angelo Oy on tarjonnut asiakkailleen taide-elämyksiä vuodesta 2007. Galleria sijaitsee yli 150 vuotta vanhassa jugend-talossa , vastapäätä kaunista Keski-Porin kirkkoa. Gallerian sijainti on täydellinen, kuin taideteos itsekin.

Galleria tarjoaa taidenäyttelyitä on laidasta laitaan, niin vanhoilta mestareilta kuin nuorilta lupauksiltakin. Näyttelyitä järjestetään ympäri vuoden ja sen lisäksi tiloissa järjestetään yksityistilaisuuksia ryhmille ja kutsuvieraille. Galleriassa käy vuosittain noin 3000 taiteen ystävää.

Gallerian yhteydessä toimii taidekehystämö KivatKehykset. Yrittäjäpariskunnalla on yli 30 vuoden kokemus kehystyksistä sekä kehyskorjauksista.

Taide yhdistää ja erottaa ihmisiä, jakaa mielipiteitä ja on kaunista olematta välttämättä kaunista. Yrittäjyys on taidetta parhaimmillaan ,jokainen toteuttaa sitä omalla tavallaan ja kokee sen omalla tavallaan. Se on karua ja antoisaa , se on kaunista ja rumaa,. Yrittäjänainen on teos joka ei koskaan ole täysin valmis, vaan muuttuu siinä missä maailma muuttuu. Nautitaan taiteesta ja yrittäjyydestä


Kertut tutustumassa Fenno-Optiikkaan 07.03.2013

Kuva ja teksti Marja-Terttu Ojala

fennooptiikka

Optikko-Yrittäjä Taru Maanvilja ,kutsui kertut tutustumaan Fenno -Optiikkaan,jossa vietimme mukavan illan.Silmälääkäri Olli Rauvola kertoi meille silmäsairauksista ja vastaili Kerttujen kysymyksiin. Ruokapöytä notkui herkuista,nautimme hyvää ruokaa ja viiniä,jonka jälkeen tutustuimme silmälasimuotiin. Moni Kerttu löysikin muodikkaat uudet silmälasit.Olipa taas mukava ilta. Kiitos Taru!


Kevätkokous 06.03.2013

Kuva Helana Niittumäki Teksti Pia Hyppönen
kevätkokous
Kevätkokous pidettiin Porin Lääkäritalossa. Työterveyslääkäri Juha Varjo kertoi
Porin Lääkäritalon historiasta ja monista terveyspalveluista, joita he nykyään tarjoavat.
Sari Mäkitalo johti ammattitaidolla kokousta. Eniten puheenaihetta sai aikaan vanhemmuuden kustannusten jakaminen.

Kertut teatterissa 21.02.2013

Kuva ja teksti Marja-Terttu Ojala
kertut teatterissa

21.02.2013 Kertut Porin Teatterissa viettämässä hauskaa teatteri-iltaa.Sää, Mää ja Hentunliisa. Heli Laaksonen Rauman murteella ja Elina Wallin Porin murteella,kertoivat omia kokemuksiaan ja lukivat otteita omista kirjoistaan, täydelle loppuunmyydylle salille.Yleisö oli hyvin mukana ja mukavaa oli.


Heli Järvisen esiintymiskoulutus

12.2.2013 Rantakartonossa

 

Kuva Sanna Saikkonen Teksti Tuire Nenonen

Liiton toimitusjohtajan Heli Järvisen esiintymiskoulutusta oli kuuntelemassa 30 asiasta kiinnostunutta Porin yrittäjänaista täydennettynä Noormarkun yrittäjänaisilla.

Iltamme alkuun Heli kertasi tärkeää tietoa niistä monista palveluista , joita olemme oikeutettuja käyttämään maksamalla jäsenmaksumme keskusliitolle; mm lakimies- ja kuntoutuspalveluista.

Heli oli hyvin mukaansatempaava ja asiansa osaava kouluttaja. Parituntinen vierähti nopeasti erilaisten esimerkkien parissa.

Saimme muutamia tärkeitä vinkkejä onnistuneeseen puheeseen:

– aihe pitää olla jäsennelty

– puhutaan ihmisenkielellä, ei käytetä sivistyssanoja

– ole innostava, kuulija haluaa kuulla positiivisia asioita

– ole rohkeasti oma itsesi

Hyvä esiintyjä ei epäile, epäröi tai pyytele anteeksi.

Tärkein asia esiintymisessä on, että kun pidät itsestäsi niin osaat myös arvostaa toisia.

Monet saivat illasta uusia virikkeitä ja ideoita. Illan päätteeksi totesimme Helin esityksen alussa antaman lupauksen ” täältä lähtee parempi puhuja, kuin tänne tullessa ” piti todella paikkaansa.

Iloisen puheensorinan saattelemana suuntasimme kohti arkisia askareita.

 


Jäsenyritysvierailu 8.1.2013

Sisustusverhoomo Birgit Tähkä

Kuva Sanna Saikkonen Teksti Helena Niittumäki
verhoomo
Kankaita ja kaffetta…

Vuosi polkaistiin käyntiin kädentaitajan työpajaan tutustumalla. Puuvillan sokkeloinen miljöö aiheutti vähän hämminkiä, mutta pienen harhailuretken jälkeen suurin osa vierailijoista löysi perille…!

Onneksi Birgitillä oli kaffepannu jo kuumana, niin päästiin hörppimään ja höpisemään uuden vuoden kuulumisia. Birgit kertoili työstään samoin kuin me muutkin, sekä ” vanhat” , että varsinkin uudet jäsenet, joita olikin mukavasti paikalla.

Vierailu sai miettimään, että jospa se varaston nurkkaan unohdettu nuhjaantunut nojatuoli kuitenkin ansaitsisi uuden elämän korealla kankaalla verhoiltuna, entistä ehompana…

Eli tuumasta toimeen ja soitto sisustusverhoomoon!


SYYSKOKOUS
07.11.2012

Kuva Helena Niittumäki Teksti Pia Hyppönen

syyskokous 2012

Kuvassa etualalla Marika Raitaniemi ja Maija Alamäki

Syyskokous pidettiin Suomalaisella Klubilla. Mandatum Lifen edustaja kertoi ensi vuonna voimaan tulevista eläkesäästämisen muutoksista. Esityksen jälkeen päästiin aloittamaan kokous, jota Hanna Maja johti kokeneesti varmalla otteella.

 

Vuoden 2013 Porin Yrittäjänaiset ry:n hallituksen kokoonpano on seuraava:

Riikka Reunamo, puheenjohtaja

Eija Koskenniemi-Saarivirta

Sari Huhtamaa

Pirjo Wallin

Eeva Vahtera

Helena Niittumäki

Maija-Liisa Tähtinen

uusina jäseninä:

Sirpa Huhtala

Pia Hyppönen

 


PIKKUJOULUT
02.11.2012
Kuva Sanna Saikkonen Teksti Pia Hyppönen
pikkujoulut

Kuvassa Arja Rautakallio, Riikka Reunamo ja Marjatta Keidas

 

Yrittäjänaisten pikkujouluja vietettiin tänä vuonna hyvissä ajoin jo marraskuun alussa. Ravintola Buccossa viinien kiehtovaan maailmaan meidät johdatti asiantuntevasti Arja Rautakallio Arrape Oy:stä.

Arja kertoi mielenkiintoisesti maisteltavien viinien taustoista, niitä tuottavien viinitilojen historiasta ja ruoista, joiden kanssa ne oli tarkoitettu nautittavaksi.

Kun viinit oli maisteltu siirryimme alakerran viinibaariin maistelemaan lasilliset Proseccoa, samaa merkkiä mitä presidentti Obaman virkaanastujaisissa tarjoiltiin.

Herkullisen ruoan kruunasi ihana suklainen jälkiruoka ja siihen täydellisesti sopiva jälkiruokaviini. Iloisten naisten puheensorina täytti koko ravintolan ja näin onnistuneen illan jälkeen lähdimme yhdessä jatkoille.


Kertut Marttakeskuksessa iltapalakurssilla
24.10.2012

Kuvat ja teksti Marja-Terttu Ojala

Martat 005Martat 006
Kertut valmistautuu iltapalan laittoon.

Liisa Viinikka tarkkana resptin kanssa.

Martat 011


Valmista on, hyvälta näyttää.

Martat 018


Ja sitten syömään
.


Lankaleikkiä Lavikolla

11.9.2012

Kuva ja teksti Helena Niittumäki

lavikko
Kuvassa Merja Lepomäki, Birgit Tähkä, Soili Koskinen ja Eija Koskenniemi-Saarivirta

Syksyn ensimmäistä jäseniltaa vietettiin ”vanhassa tutussa” käsityöliikkeessä, Lavikolla. Uusi omistaja, Merja Lepomäki, otti vieraat ilolla vastaan ja mukavasti naisia olikin liikkeellä.

Kahvittelun jälkeen saimme kokeilla sormilla kudontaa, joka osoittautui nopeaksi ja hauskaksi (tai hitaaksi ja tuskalliseksi, kirjoittajan huomio!) tavaksi neuloa tuubikaulahuivi. Eriväriset tuubihuivit kaulassa tehtiin vielä ostoksia ja ihasteltiin omien kätten jälkiä (tai hävettiin tekelettä kassissa, kirjoittajan huomio!)

Ilta oli joka tapauksessa hauska ja kotiin taisikin lähteä iloisia naisia uusine ideoineen ja tarvikkeineen, seuraavaa jäseniltaa odotellessa…!


Unelmailta – Uusien jäsenten tutustumisilta
16.8.2012
Kuvat ja teksti Kaija Vestervik

Kotisivuille 16cm leveys

Unelmailta järjestettiin tänä vuonna Osuuspankin edustustiloissa Hakkiluodossa 16.8.2012. Erityiseksi tämän vuoden uusien jäsenten tutustumisillan teki uusien jäsenten määrä. Heti vuoden alussa alkanut uudenlainen jäsenhankintakampanja toi puolenvuoden uurastuksen tuloksena 110 uutta jäsentä yhdistykseemme. Lue lisää ja katso video


Ulkoilupäivä Kylmälahdella

6.5.2012

Teksti ja kuva Pia Hyppönen

kylmälahti

Sunnuntaina 6.5.12 klo 11 lähti reipas yrittäjänaisporukka linja-autolla kohti Kylmälahtea. Sää oli aurinkoinen, melko viileä ja tuulinen, mutta perille päästyämme ei kylmyydestä ollut enää tietoakaan. Lue lisää…


Tartu hetkeen – Carpe diem-näyttely

 

14.4.-20.4.2012

 

Teksti Helena Niittumäki

Näyttelypöytä2 copy

Porin Yrittäjänaisten 65-vuotista historiaa esittelevä näyttely pidettiin Ravintola Gallen kabinetissa. Avajaisissa ihmeteltiin kertyneen materiaalin määrää: Oli valokuvia, tauluja, pöytäkirjoja, astioita, essuja ja vaikka mitä! Lue lisää ja tutustu kuvagalleriaan…


Vuoden 2012 Porin yrittäjänainen

19.3.2012

Teksti ja kuva Johanna Ahokas

vuoden 2012 yrittäjänainen

Perinteinen tilaisuutemme vietettiin nyt ensi kertaa Osuuspankin järjestämänä. Monen vuoden onnistuneiden juhlien vuoksi odotukset olivat korkealla – ja täyttyivät! Osuuspankin naiset olivat joukolla meitä vastassa, juhlatila oli kauniiksi koristeltu ja tunnelma oli lämmin heti alusta asti. Lue lisää…


Matka eduskuntaan 03.03.2012

Teksti Kaija Vestervik Kuva Teija Viinikka
yn eduskunta 029
Porin ja Rauman Yrittäjänaiset tekivät yhteismatkan eduskuntaan. Kutsun esitti Leena Harkimo yhdistystemme 65 juhlavuotemme kunniaksi. Leenan lisäksi meitä oli vastaanottamassa Anne Holmlund. Lue lisää ja katsele kuvia…

Kerttuset Ruskakodissa
20.2.2012
Teksti Eira Alamäki Kuva Anja Huhtala
kertut

Aila Taimiola kutsui lauluryhmä Kerttuset ilahduttamaan Ruskakodin asukkaita. Lauloimme sekä hengellisiä että viihteellisiä lauluja, ihanalle kuulijakunnallemme.

Se oli sama päivä, jolloin uusi presidenttimme Sauli Niinistö vannoi virkavalan. Luimme Helvi Juvosen runon Kalliopohja, jonka presidentin puoliso Jenni Haukio oli samana päivänä kirjoittanut facebookiinsa.

 

Kun rakastan kiviä,

kun rakastan graniittia,

olkoon se sallittu minulle.

Se on minun lapsuuteni kalliopohja,

joka kantaa ihmiset toistensa lomaan,

puristuneet kiteet eriväriset, särmikkäät.

Särmistä, kalliosta, hongasta

syntyy ja elää kieli

talven pitkin sanoin, lumen lyhyin,

se on meitä,se elää taivaan alla.


Kerttukerholaiset Marttakeskuksessa
8.2.2012
Teksti Anja Huhtala Kuva Pirjo Varpela
Tutustuminen Marttoihin 3
Kerttukerholaiset kävivät tutustumassa Marttakeskukseen. Marttoja oli runsaasti paikalla, samoin meitä Kerttusia. Nauttiessamme kahvia, tervetulotoivotukset lausui Leena Pihlajamaa.

Esittelykierroksen aikana toiminnanjohtaja Raija-Liisa Heino kertoi Marttojen toiminnasta, joka herättikin ajatuksia ja vilkasta keskustelua. Lopuksi vetäjämme Maija-Liisa Tähtinen kertoi heille Kerttukerhosta ja sen toiminnasta.


Kahvila Kinuskissa kiivikaakulla
17.1 2012

Teksti Helena Niittumäki Kuva Tuire Nenonen

kinuskikakku

Vuoden ensimmäistä jäseniltaa vietettiin Tunnelmallinen tammikuu – teeman mukaan Kahvila Kinuskissa. Kuulimme runonlausuntaa, jota meille esitti runoryhmä Kipunat, josta kuvassa Marja-Liisa Laitinen jaTimo Aaltosen laulua kitaran säestyksellä, hyvää ruokaa unohtamatta…

Ilta kokosi yhteen mukavasti nuoremmat ja varttuneemmat yrittäjänaiset, kun Kertut olivat mukana isolla joukolla.

Kiitos illan emännälle Pirkko Aallolle, joka hääri ja hyöri varmistaen ettei kenellekään jää vatsa kurnimaan nälästä…Eikä kyllä jäänyt!


Unelmailta
Teksti ja video Kaija Vestervik

YouTube-video

Unelmailta on Porin Yrittäjänaisten uusien jäsenten oma ilta. Tänä vuonna se järjestettiin Crazy Townin tiloissa Antinkadulla 29.11.2011. Lue lisää…

 


Kerttujen Räppiryhmä keikalla

19.11.2011
räppärit
Yrittäjänaiset ry:n senioriryhmä Kerttujen maanmainio ”räppiryhmä” sai kutsun esiintyä Porin Yrittäjät ry:n joulujuhlassa ravintola Yyterin Dyynissä 19.11.2011. Lue lisää…

Taina Lujala 80 vuotta

Teksti Eira Alamäki

taina lujala

Kunniajäsenemme Taina Lujala vietti 80-vuotis syntymäpäiväänsä 19.11.2011 Ahlströmin klubilla. Tainan tyttäret olivat järjestäneet ihanan ja mieliinpainuvan juhlan äidilleen. Tilaisuus oli huolella suunniteltu, kuten Lujalan naisilta voi odottaakin. Lue lisää


Syyskokous 2011
Laihian Osuuspankki 02.11.2011Teksti ja video Kaija Vestervik

Pirkko Laitinen ja Terttu Ketola Laihian osuuspankista kutsuivat Porin Yrittäjänaiset vieraakseen ja tarjosivat tilat syyskokoukselle Yrjönkadun tiloissa. Lue lisää….


Syysjuhla – kasi uutta kunniajäsentä!

Kulttuurikulma 29.10.2011

 

Teksti Sanna Saikkonen Kuva Kaija VestervikEira ja Maija muokattu kotisivulle

Vietimme viihteellistä syysjuhlaa Kulttuurikulmassa 29.10.2011. Kuvassa yhdistyksen uudet kunniajäsenet Eira Alamäki ja Maija-Liisa Tähtinen.

Lue lisää ja katso video


Syksyinen kauneusilta

Lokakuun jäsenilta 11.10.2011

Teksti Sanna Saikkonen Kuva Outi HalinkauneusiltaLokakuun jäseniltaa vietimme Parturi-Kampaamo Jakosella. Illan emäntänä toimi yrityksen nykyinen vetäjä Katri Keidas Yrityksen perustaja Ritva Jakonen oli myös paikalla tapaamassa tuttuja yrittäjänaisia.

Lue lisää ja katso video …


Kauhean ihanat kaalikääryletalkoot

Varainkeruuprojekti 23. -24.9.2011

Teksti Helena Niittumäki Kuva Outi Halin käälikääryleet

Porin päivänä polkaistiin käyntiin kaksipäiväiset kaalikääryletalkoot Lounasravintola Kaffelin keittiössä. Lue lisää ja katso video!

 


Kerttukerho juhli 5- vuotistaivaltaan!

Seniorikerho Kertut 10.09.2011

Teksti Anja Huhtala Kuva Marja-Terttu OjalaMuokattu kotisivulle

Tyylikkäät ja pirteät Kertut viettivät Kerttukerhon 5v. juhlaa Gafe-Konditoria Fosettessa 10.09.2011. Vetäjämme Maija-Liisa Tähtinen toivotti meidät kaikki tervetulleeksi ja luki tulleet onnittelut. Katso lisää kuvia ja lue ….


Yrittäjänaiset vierailulla Radio Porissa

Syyskuun jäsenilta 13.09.2011

 

Teksti Tuire Nenonen Kuva Helena NiittumäkiRadio Pori äänityshuone

Illan emäntä Susanna Nurmi ja isäntä Julle Kallio (kuvassa oikealla) olivat vastassa 15:sta tiedonhaluista ja innostunutta yrittäjänaista Radio Porin tiloissa. Lue lisää ja katso video


Keskusliiton väki Porissa


Hallitustoiminta 14.7.2011

 

Teksti Kaija Vestervik Kuva Teija ViinikkaKuva www sivulle

Porin Yrittäjänaiset kutsui Keskusliiton väen viettämään iltapäivää Suomi Areena viikolla. Auringon hellimä tapaaminen järjestettiin puheenjohtaja Riikka Reunamon terassilla. Tutustumisen ja uutisten vaihtamisen lisäksi keskusteluun nostettiin porilaisten erityinen kiinnostuksen kohde, senioritoiminta. Lue lisää ja katso video…


 

Rauma ja Pori vahvistavat yhteistyötään

Hallitustoiminta 8.6.2011

 

Teksti ja kuva Kaija VestervikIMG_2138 copy

Porin Yrittäjänaiset kutsui Rauman Yrittäjänaisten hallituksen vierailulle miettimään uusi yhteistyömuotoja yhdistysten välillä. Hakkiluodossa vietetyn illan tarjosi Osuuspankki. Lue lisää ja katso video…


 

Tutustuminen Hakkiluodon museoon

Seniorikerho Kertut 07.6.2011

 

Teksti Anja Huhtala Kuva Anja Huhtalares 72 Hakkiluoto


Kerttukerholaiset tutustuivat Hakkiluodon museoon Viasvedellä. Museo sai alkunsa esineistä, joita musiikkineuvos Erkki Hakkiluoto on kerännyt vuosikymmenten aikana. Museo koostuu kahdesta eri kokonaisuudesta, jotka kuvaavat maatalousympäristöä sekä rannikko- ja saaristolaiselämää. Museon monipuolinen esineistö antaa jokaiselle vierailijalle jotakin muisteltavaa ja ihmeteltävää.


Kevätkirmaus Kirjurissa

Toukokuun jäsenilta 24.5.2011


Teksti Erika Ykspetäjä Kuva Kaija VestervikSanna ja Maija

Porin Yrittäjänaiset kuntoilivat Kirjurin luontopolulla kiinalaisen alkuverryttelyn jälkeen. Nuotioiltapala nautiskeltiin keväisessä illassa. Lue lisää ja katso video…


Munkinpaistotalkoot

Seniorikerho Kertut 29. 4.2011

 

Teksti Anja Huhtala Kuva Anja Huhtalares 72

Munkinpaistotalkoot toteutettiin onnistuneesti Aili Palinin ideasta. Oli innostuneita leipureita, paistajia ja myyjiä. Tavoitteet saavutettiin yli odotusten! Hienoa Kerttukerholaiset.Vakuutuksia ja timantteja

Huhtikuun jäsenilta 12.4.2011

 

Teksti Erika Ykspetäjä Kuva Outi HalinKati ja rannekoru, huhtikuun jäsenilta

IF ja Mandatum Life vakuutusyhtiöiden teemana illalle oli vakavaa asiaa yrittäjien varautumisesta pahan päivän varalle. Kati Papinsaari puolestaan esitteli ihastuttavia Sence Copenhagen koruja. Lue lisää ja katso video…


VUODEN 2011 PORIN YRITTÄJÄNAINEN

MAARIT LAMPIVUORI-KANGASNIEMI

VALITSEMISTILAISUUS 23.2.2011

 

Teksti Sanna Saikkonen Kuva Esa Kyyrö

Maarit, resoluutio 72, levys 15

Nordealaiset olivat järjestäneet upean ja arvokkaan Vuoden 2011 Porin Yrittäjänaisen julkistamistilaisuuden. Tilaisuuden avasi yrityskonttorin johtaja Janne Fält. Lue lisää ja katso video…

 


LASKIAISLENKKEILY JA BLINIHERKUTTELU

Maaliskuun jäsenilta 8.3.2011

 

Teksti Tuire Nenonen Kuva Kaija Vestervikplinit res 72, leveys15

Laskiaistiistain lenkki Kirjuluodon maisemissa ajoittui tänä vuonna Naistenpäivään. Lue lisää ja katso video...


KEVÄTKOKOUS

1.3.2011


Teksti Helena Niittumäki Kuva Helena Niittumäki
Kevätkokous 1.3 levys 14cm res 72

Jäsenhuollon vastaava Anne Juhola, rahastonhoitaja Kirsi Juusela ja aiemmin vuosia raha-asioistamme huolehtinut Soile Koskinen tulivat kevätkokouksen ohella tutustumaan Crazy Town yrittäjäyhteisön toimintaan. Lue lisää…


RYHTILIIKE
KIROPRAKTIKKO HARRI MÄKI-PESOLAN TERVEYSLUENTO

Helmikuun jäsenilta 8.2.2011

 

 

Teksti Erika Ykspetäjä Video kaija Vestervik

 

 

Vietimme hyisen kylmän helmikuun illan Harri Mäki-Pesolan viihtyisissä toimitiloissa Porin Kiropraktikkokeskuksessa hyvinvointiluennolla. Lue lisää…


HAPPYDANCE LATINOBIC VETI SALIN PULLOLLEEN

Tammikuun jäsenilta 18.1.2011
Teksti Johanna Ahokas
Zumpa

Kati Koiviston vetämä hikinen ja hauska latinobictunti Happydance tanssikoulussa Porin Mies-laulutalolla oli Yrittäjänaisille riemastuttavaa yhdessäoloa. Lue lisää ja katso video…

 PORIN YRITTÄJÄNAISET SANKARIHAUDALLA

Itsenäisyyspäivä2010

 

Video Kaija Vestervik
MAALAISLÄÄKÄRI KIMINKISEN LUENTO

Seniorikerho Kertut 2010

 

Video Kaija Vestervik