Vuoden 2014 Porin Yrittäjänaisiksi on valittu Elina Haanpää ja Sanna Hekkala

sannajaelinaPorin Yrittäjänaiset ry haluaa nostaa vuosittain esille yrittäjänaisen, joka toimii aktiivisesti yhdistyksessä ja jonka yritystoiminta on kannattavaa. Palkitsemisen tavoitteena on osoittaa arvostusta naiselle, kiinnittää huomiota naisyrittäjyyteen; sen monimuotoiseen toteutumiseen sekä merkitykseen yhteiskunnalle.

Ensi kertaa Porin Yrittäjänaiset ry:n historiassa valittiin vuodelle 2014 Yrittäjänaisia tuplasti; Hää- ja Juhlamuotia maailmalta vuodesta 2001 Poriin luotsanneet yrittäjä-siskokset, Elina Haanpää ja Sanna Hekkala.

Valtakadulla sijaitseva Hää- ja juhlamuodin erikoisliike Porin Juhlava ky on täyden palvelun yritys, josta kaiken kokoiset naiset ja miehet ovat voineet vuokrata tai ostaa haluamansa laadukkaan ja istuvan kokonaisuuden, asusteita unohtamatta. Ystävällisellä ja rennolla otteella siskokset Sanna ja Elina ovat vakiinnuttaneet asemansa porilaisessa yrityskulttuurissa.

Verkkokauppojen yleistyessä ja asiakkaiden ostoskäyttäytymisen muuttuessa vuoden 2014 yrittäjänaiset Elina ja Sanna ovat uskoneet suuresti paikallisiin kivijalka-yrityksiin ja niitä korostaen ja esiintuoden järjestivät osaltaan ensimmäiset Porin Häämessut vuonna 2007. Porin Häämessut ovat vuonna 2014 jo perinteikäs ja paikkansa vakiinnuttanut tapahtuma, joka kerää satakuntalaisen osaamisen ja yrittämisen yhteen saman katon alle ja esittelee viidenkymmenen näytteilleasettajan voimin tarjontaansa lähes tuhannelle messuvieraalle.