SuomiAreena, Sarpi BePop lounas, kesäteatteri

Kivoja hetkiä pieneen yhdessäoloon on tarjolla myös Kertuille;

SuomiAreena Porissa 25. – 28.6.2024 on valtakunnallinen mega-tapahtuma, josta löydät tarkemmin tietoa www.suomiareena.fi

SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville. Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

Tervetuloa juttutuokiolle torstaina 27.6.2024 klo 11.00 – 12.30 Kahvila-Ravintola Sarpi BePopiin, Yrjönkatu 22, Pori (käynti Yrjönkadun ja Mikonkadun kulmauksesta ja rullaportailla toiseen kerrokseen). Lounasseurassamme ovat Keskusliiton Carita Orlando ja Katja Rajala sekä porilaisia yrittäjänaisia. Raumalaisia ”sisariakin” on jo mukavasti ilmoittautunut. Lounaalle sitovat ilmoittautumiset omakustannuksesta (n.13 euroa) huolimatta ma 24.6. mennessä sillä Areenaviikolla kaikki paikat täyttyvät ja tarvitsemme pöytävarauksen. Voit ilmoittautua tekstarilla 0400722338 (Kaisu Vahtokari) tai s.postiin kaisu.vahtokari(at)gmail.com

Lounaan jälkeen tarkoitus käyskennellä kaupungilla lounasporukalla (jos toki aikataulut antavat myöden) ja vaikka poiketa lasillisella jatkamassa juttua.

Keskiviikkona 3.7. Kesäteatteri Kirjurissa klo 18.00 ”Taydelliset Häät”. Lipun ja väliaikakahvitarjoilun kahvi/tee glut./lakt. porkkanakakku hinta 34,-/hlö riippumatta oletko työelämässä vai Kerttu.

 Ilmoittautumistiedot on laitettu sähköpostiin.