Porin Yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja Sari Huhtamaa

Sari Huhtamaa valittiin marraskuun syyskokouksessa 2016 uudeksi Porin Yrittäjänaisten puheenjohtajaksi. Tässä hiukan tietoja Sarista.

Sari(1)Sari Huhtamaa, sihteeri

Sari Huhtamaa liittyi Porin Yrittäjänaisiin vuonna 2009. Yrittäjänaisten avoin ilmapiiri innosti hänet mukaan:
– Porin Yrittäjänaiset on aktiivinen yhdistys, joka on täynnä mukavia ja ahkeria naisia. Mitä aktiivisemmin itse
osallistuu yhdistyksen toimintaan, sitä enemmän siitä myös saa irti.

Yrityksensä Sari Huhtamaa perusti vuonna 2007. Sisustussuunnittelu Sari Huhtamaa tekee asuntojen, liiketilojen ja messuosastojen kokonaissuunnittelua. Tarpeista ja kohteesta riippuen tehdään kokonaissuunnitelma, johon sisältyvät tilan käyttöratkaisut, pintamateriaalit, värien, kalusteiden ja tekstiilien valinta sekä valaistussuunnitelma. Suunnittelu voi myös käsittää myös vain jonkun edellä mainituista. Sisustussuunnitelma sisältää esim. pohja- ja leikkauspiirrokset, 3D- havainnekuvat, väri- ja materiaalikartat sekä kaluste- ja varusteluettelot.

– Jokainen projekti – koti, kesäasunto, kahvila tai toimisto – on aina uusi, ainutlaatuinen kokonaisuutensa. Kahta samanlaista projektia ei ole. Maaliskuussa on alkamassa mielenkiintoinen haaste: Minua on nimittäin pyydetty mukaan uuden tuotteen / tuotemalliston suunnittelutiimiin. En vielä voi kertoa aiheesta enempää – mutta perästä kuuluu. Periaatteenani on kulkea mieli avoinna, valmiina uusiin haasteisiin ja kokemuksiin. Luvassa on siis lisää ihania asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja uusia aluevaltauksia, kertoo Sari Huhtamaa tulevista näkymistä.

Sari pitää Porin Yrittäjänaisten tapahtumia mielenkiintoisina: – Jäsenten välille toivoisin vielä lisää yhteistyötä yrittäjyyden merkeissä. Voisimmeko hyödyntää vielä enemmän toistemme palveluja ja tuotteita, vaikka jonkinlaisen messutapahtuman kautta?

Teksti: Päivikki Alasmäki Kuva: Sari Huhtamaa