Porin vuoden yrittäjänaisen Tuire Nenosen harrastuksesta tuli ammatti

Porin Yrittäjänaisten kevätkokouksessa tiistaina 15.3.2016 valittiin Porin vuoden yrittäjänaiseksi Tuire Nenonen, joka toimii yrittäjänä Bowling 4 you Oy keilahalli yrityksessä.

Tuire Nenonen on yrittäjäperheen kasvatti. Tuire on harrastanut keilailua jo 1974 alkaen ja on keilannut Suomen maajoukkueessa 1980-luvulla. Tuire on saavuttanut SM-mestaruuksia ja muita mitaleja sekä henkilökohtaisella että joukkuetasolla.

Monien haaveena on, että voisi ammatikseen tehdä sitä mistä pitää. Harrastuksen kääntäminen työksi ei ole aina ihan helppoa. Kun mahdollisuus tuli keilahallin perustamiseen Tuire ja Kari Nenonen päättivät tarttua tilaisuuteen vuonna 2000. Uudistettu 16-ratainen keilarata avattiin Puinnintiellä 23.9.2000. Toiminta laajeni vuonna 2002 Forssaan ja kesällä 2014 Raumalle. Yrityksessä on mukana myös Tuiren veli Antti-Pekka Lax, joka toimii Rauman keilahallin vetäjänä.

Bowling 4 you Oy pienyrityksestä on kasvanut 19 henkilöä työllistävä yritys. Yrittäjä Tuire Nenonen kertoo keilahallin toiminnasta: – Tarjoamme keilailua kilpakeilailusta harrastustoimintaan, kaikenikäisille mahdollisuuden harrastaa hienoa lajiamme. Tarjoamme lisäksi erilaisia oheispalveluja kuten välinemyyntiä, saunakabinetin vuokrausta ja järjestämme syntymäpäiväjuhlia. Kahviolla on anniskeluoikeudet ja ruokailu onnistuu tilauksesta. Porin Keilahalli on liittynyt X-meal hampurilaisketjuun, joten pikkupurtavaa on tarjolla keilahallin aukioloaikoina.

Tuire Nenonen on ollut useita vuosia mukana aktiivisesti Porin Yrittäjänaisten toiminnassa. Tuire kuuluu yrittäjänaisten ohjelmatoimikuntaan, joka järjestää erilaisia tilaisuuksia yrittäjänaisten jäsenille. Tuire toimii keilailuseura Giantsiin rahastonhoitajana ja Satakunnan matkailu- ja ravintolayrittäjät ry:n sihteerinä. Pirteä ja energinen yrittäjä on monessa mukana.

IMG_20160315_190050

IMG_20160315_193202